anrin ke 100

Linjeavvattning i polymerbetong för att ta hand om nederbörd. Rännorna är anpassade för parkering, garage, gång- och cykeltrafik, vägar, flygplatser samt tung industri. Vi har rännor från 100mm breda till 300mm. I vårt utbud finns även gårdsbrunnar, fotskrapor samt komplett sortiment av sportprodukter. Våra rännor finns i belastningsklass A15-F900 och är optimerade för högt flöde från nederbörd.

hydrotec betong avvattning

I samarbete med tyska HYDROTEC erbjuder vi brandsäkra och skrammelfria linjeavvattningssystem i betong, segjärn och aluminium. Rännorna finns i bredderna 100-400mm (MINI – TOP – MAXI). Rännorna är anpassade för parkering, parkeringsgarage, vägar, gång- och cykeltrafik, flygplatser och tung industri. Rännorna finns i belastningsklasser A15-F900. Övriga fördelar är PUR-systemet som är ett inlägg som gör gallren helt skrammelfria.

stainless team rostfritt

I samarbete med finska Stainless Team OY kan du få produkter i rostfritt och syrafast stål. Vi kan ta fram specialprodukter utefter dina önskemål. Golvbrunnar i rostfritt och syrafast stål, golvrännor i rostfritt och syrafast stål, takterrassbrunnar i rostfritt och syrafast stål samt andra specialprodukter såsom luftningsbrunnar och gipsavskiljare. Har du ett projekt kan vi visualisera det åt dig och sedan tillverka produkten utefter dina önskemål och specifikationer.

hydrotec betäckningar segjärn

Betäckningar i segjärn för installation i vägbanor, gåbanor, torg, garage eller vid dränering runt huset. Vi har de vanligaste betäckningar från A6/640 till lättbetäckningar i alla storlekar. Vi kan också ta fram specialdesignade lock till våra betäckningar med exempelvis företagsnamn eller kommunnamn/logotype osv. Våra standard betäckningar lagerförs på vårt stora centrallager i Trelleborg för snabb leverans till dig!

ENVIROguard – ditt pålitliga val för oljeavskiljare och fettavskiljare som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna enligt EN-standard 858:2003. 

Oavsett om du behöver en oljeavskiljare för industriella projekt eller en fettavskiljare för kommersiella kök, har vi den lösning som passar dina specifika behov. Vår erfarenhet och expertis gör oss till din pålitliga partner för miljövänliga avskiljare.