Om oss

ANRIN Nordic grundades år 2017 och har idag återförsäljare i alla nordiska länder. Vårt stora centrallager är beläget i Trelleborg, Sverige, och levererar produkter till våra kunder i hela Norden med hög effektivitet. Sedan vår start har vi noggrant valt ut och etablerat unika avtal med flera tillverkare för att kunna erbjuda den svenska marknaden ett komplett sortiment när det kommer till hantering av dagvatten. Genom vår egen produktion och samarbeten kan vi erbjuda linjeavvattningsprodukter i polymerbetong, brandsäker betong, plast och rostfritt stål.

Vår säljorganisation utgörs av en unik sammansättning av individer från Malmö i söder till Östersund i norr. All personal på ANRIN Nordic har gedigen erfarenhet inom Mark & VA och tillsammans bildar vi ett oslagbart team när det gäller teknisk support. Med en stark backoffice har vi som mål att leverera offerter inom 24 timmar från det att vi mottar en förfrågan.

Vårt produktsortiment säljs främst genom återförsäljare som finns utspridda över hela Norden. Vi hjälper också till med beräkningar och projektstöd för konstruktörer och arkitekter för att hitta den mest kostnadseffektiva och prestandamässigt optimala lösningen. Som återförsäljare av våra produkter kan du vara trygg i vetskapen om att vi alltid involverar dig i dialogen innan vi når din slutkund.

Sammanfattningsvis kan man säga att ett samarbete med ANRIN Nordic innebär snabba svar på dina frågor, en teknisk support som är svår att överträffa och de snabbaste leveranserna i Norden!

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller om du har några funderingar kring våra produkter och tjänster. Vi finns här för att hjälpa dig.